סלמון אלמון עם רוטב ביצים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 727 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן למנה. אם יש לכם שאלוט, קוויאר חדקן קליפורני, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מצופה אלמון במרינדה בסגנון אסייתי, סלמון קרש ארז עם רוטב חמציץ טרי, ו סלמון מרופד ברוטב פינו נואר-ברי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר קטן ממיסים 2 כפות מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להוסיף שאלוט ומטגנים 1 דקה. מתבלים בקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים מיץ לימון, יין, ציר ושמנת. מבשלים על אש בינונית במשך 3 עד 4 דקות, עד להצטמצמות לכ -2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מנמיכים את האש ומקציפים פנימה את יתרת החמאה 1 כף בכל פעם, ומוסיפים כל נתח כשהקודמת כמעט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים רוטב חם ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה, לקערה. מכסים כדי להתחמם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מערבבים יחד את אבקת החרדל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מברישים את החלק העליון של פילה הסלמון בחמאה המומסת. מתבלים את שני הצדדים בתערובת החרדל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9
הכניסו את הרעפים הספוגים לתנור, ישירות על המתלים, למשך כ -3 עד 5 דקות עד שהעץ משחים מעט מעל. הוציאו בזהירות את הרעפים מהתנור והניחו אותם על משטח חסין חום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הפעל את תנור התנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מברישים מיד את הרעפים בשכבה דקה של שמן זית ומניחים את פילה הסלמון, עם העור כלפי מטה, על הצד השחום של כל רעף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
12
מניחים את הרעפים מתחת לפטם ומבשלים את הדג כ -5 עד 7 דקות, עד שהם יציבים אך לא יבשים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
13
מוציאים את הפילטים לפלטה או מגישים ישירות מהרעפים.
14
רגע לפני ההגשה מערבבים את הפטרוזיליה והביצים המגוררות לרוטב הביצים החם השמור. מקפלים פנימה עירית וקוויאר אם משתמשים. מעל הפילטים את רוטב הביצים וזילוף עירית, ובובת קוויאר אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קוויאר
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה
בהיר בצבע קש. ניחוחות נדיבים ומפתים עם הערות של נקטרינה ואקציה. אלגנטי, עגול ומאוזן היטב עם טעמים של פירות אקזוטיים וגמר ארוך. זה צריך להיות בן לוויה אלגנטי לסלטים מעורבים, בשרים על האש, דגים ורכיכות.