צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית וקטוגנית ? מרסלה עוף עם גורגונזולה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 42 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 487 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם פטריות בייבי פורטובלו, חצאי חזה עוף, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 62% , המנה הזו מוצקה. מרסלת עוף עם גורגונזולה , מרסלת עוף עם גורגונזולה ומרסלה עוף עם גורגונזולה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מפזרים את העוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל. במחבת גדולה, מבשלים עוף ב-2 כפות שמן על אש בינונית 6-8 דקות מכל צד או עד שמדחום מצביע על 165 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונת שלג, מופשרת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת מקפיצים פטריות בשמן הנותר עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
להוסיף שום; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשליש. מערבבים פנימה שמנת ושאר המלח. מחזירים לרתיחה; מבשלים עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מחזירים את העוף למחבת; להוסיף 1/3 כוס גבינה. מבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרסלה עוף עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה ומרלו. עוף ברוטב שמנת יכול להשתלב יפה עם שרדונה. עם הפטריות האדמתיות והרוטב הכהה יותר, מרסלה עוף בהחלט יכולה להכיל יין אדום כמו מרלו או פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סקייטר גירל פינו נואר במהדורה מוגבלת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
סקייטר גירל פינו נואר במהדורה מוגבלת
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.