קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

סלמון אפוי ברוטב אבוקדו

סלמון אפוי ברוטב אבוקדו
סלמון אפוי עם רוטב אבוקדו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבוקדו, בצל אביב, שמיר לקשט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו קערות אטריות פלנטיין אפויות בסלמון קריבי עם רוטב אבוקדו קוקוס {Paleo}, סלמון אפוי פריך W / Remoulade אבוקדו, ו סלמון אפוי עם סלסה מנגו אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 180C, 177°, סימן גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את השומר, בצל אביב, גרידה מ 1 לימון, מלח ופלפל בקערה.שמן מגש תנור גדול מספיק כדי להחזיק את הדג ולהניח את הדג בו.תמלא את הדג בתערובת שומר.מכסים את המנה בחוזקה עם רדיד אלומיניום ואופים במשך 10 דקות לכל 450g בתוספת 10 דקות.בינתיים לשים 3 כפות שמן זית במחבת רחבה ולהוסיף כרישה. זיעה, מכוסה, במשך 10-15 דקות או עד הכרישה הם רכים למדי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל אביבבצל אביב
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את פאק צ 'וי וקצת תיבול, מחדש לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל בעדינות במשך 10 דקות נוספות או עד פאק צ' וי מבושל אבל לא רגשני.כאשר אתה כמעט מוכן לשרת את הדגים, לקלף את האבוקדו ופרה במעבד מזון עם חלב קוקוס את המיץ של 2 לימונים. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הדגים בזהירות מן המחבת, העור ושכב על צלחת הגשה. ערמה את פאק צ ' וי כרישה סביב הדגים וכפית חלק מהרוטב אבוקדו על הדג. לקשט עם שמיר טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו