קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

סלמון אפוי ברוטב אבוקדו

סלמון אפוי ברוטב אבוקדו
סלמון אפוי עם רוטב אבוקדו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבוקדו, בצל אביב, שמיר לקשט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו קערות אטריות פלנטיין אפויות בסלמון קריבי עם רוטב אבוקדו קוקוס {Paleo}, סלמון אפוי פריך W / Remoulade אבוקדו, ו סלמון אפוי עם סלסה מנגו אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 180C, 177°, סימן גז
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מערבבים את השומר, בצל אביב, גרידה מ 1 לימון, מלח ופלפל בקערה.שמן מגש תנור גדול מספיק כדי להחזיק את הדג ולהניח את הדג בו.תמלא את הדג בתערובת שומר.מכסים את המנה בחוזקה עם רדיד אלומיניום ואופים במשך 10 דקות לכל 450g בתוספת 10 דקות.בינתיים לשים 3 כפות שמן זית במחבת רחבה ולהוסיף כרישה. זיעה, מכוסה, במשך 10-15 דקות או עד הכרישה הם רכים למדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
בצל אביבבצל אביב
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
הוסף את פאק צ 'וי וקצת תיבול, מחדש לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל בעדינות במשך 10 דקות נוספות או עד פאק צ' וי מבושל אבל לא רגשני.כאשר אתה כמעט מוכן לשרת את הדגים, לקלף את האבוקדו ופרה במעבד מזון עם חלב קוקוס את המיץ של 2 לימונים. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
הסר את הדגים בזהירות מן המחבת, העור ושכב על צלחת הגשה. ערמה את פאק צ ' וי כרישה סביב הדגים וכפית חלק מהרוטב אבוקדו על הדג. לקשט עם שמיר טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו