סלמון אפוי ברוטב אבוקדו
סלמון אפוי עם רוטב אבוקדו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבוקדו, בצל אביב, שמיר לקשט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו קערות אטריות פלנטיין אפויות בסלמון קריבי עם רוטב אבוקדו קוקוס {Paleo}, סלמון אפוי פריך W / Remoulade אבוקדו, ו סלמון אפוי עם סלסה מנגו אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 180C, 177°, סימן גז
מערבבים את השומר, בצל אביב, גרידה מ 1 לימון, מלח ופלפל בקערה.שמן מגש תנור גדול מספיק כדי להחזיק את הדג ולהניח את הדג בו.תמלא את הדג בתערובת שומר.מכסים את המנה בחוזקה עם רדיד אלומיניום ואופים במשך 10 דקות לכל 450g בתוספת 10 דקות.בינתיים לשים 3 כפות שמן זית במחבת רחבה ולהוסיף כרישה. זיעה, מכוסה, במשך 10-15 דקות או עד הכרישה הם רכים למדי.
הוסף את פאק צ 'וי וקצת תיבול, מחדש לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל בעדינות במשך 10 דקות נוספות או עד פאק צ' וי מבושל אבל לא רגשני.כאשר אתה כמעט מוכן לשרת את הדגים, לקלף את האבוקדו ופרה במעבד מזון עם חלב קוקוס את המיץ של 2 לימונים. מתבלים לפי הטעם.
הסר את הדגים בזהירות מן המחבת, העור ושכב על צלחת הגשה. ערמה את פאק צ ' וי כרישה סביב הדגים וכפית חלק מהרוטב אבוקדו על הדג. לקשט עם שמיר טרי לשרת.