סלמון אפוי וביצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון אפוי & ביצים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם לחמניות פריך, עירית, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: ביצים וסלמון ביוונית אפויים, ביצים אפויות עם סלמון מעושן, ארוגולן ומנצ'גו, ו ביצים אפויות עם סלמון מעושן, ארוגולן ומנצ'גו.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
חותכים את החלק העליון של כל גליל, ולאחר מכן בעדינות להסיר את הלחם בפנים עד שיש חור גדול מספיק כדי להכיל פרוסת סלמון וביצה. סדר את הלחמניות על תבנית אפייה, שמירה על צמרות. (אם אתה רוצה, whizz את האמצעיים לפירורים ולשמור במקפיא למתכון אחר.)
מברשת את החלק הפנימי ואת הקצוות של הלחמניות עם חמאה מומסת מעט, ולאחר מכן לארגן פרוסת סלמון בתוך כל אחד. לפצח ביצה לתוך כל עונה.
אופים במשך 10-15 דקות או עד הביצים מבושלים לטעמך. לפזר עם עירית חתוכה. טוסט צמרות, מברשת עם שאר החמאה, ולאחר מכן לחתוך לחיילים ולהשתמש לטבול לתוך ביצים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.