סלמון אפוי עם ציפוי פירורים
סלמון אפוי עם ציפוי פירורים דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 250 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, בצל ירוק, טימין או ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חטיפי עוגיות אוכמניות , פירורי לחם בקלה , וחטיפי פירורי חמוציות .
הוראות
מערבבים בקערה את פירורי הלחם, השקדים, הבצל, הטימין, המלח והפלפל; לערבב היטב.
מוסיפים חמאה ומערבבים קלות; לְהַפְרִישׁ. לייבש את הסלמון.
מניחים עם העור כלפי מטה ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. שפריץ סלמון עם ספריי בישול; מכסים בתערובת פירורים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.