סלמון אפוי עם רוטב ווסאבי
סלמון אפוי עם רוטב ווסאבי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 474 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת ווסאבי, בצלים ירוקים, ג'ינג'רוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלמון אפוי עם רוטב ווסאבי, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו Potstickers סלמון עם רוטב ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על גיליון עוגיות.
מפזרים 1 כפית מלח ופלפל; טפטוף בשמן.
אופים 15 עד 20 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
בינתיים, במעבד מזון, מיונז מקום, כוסברה, שום, gingerroot, אבקת ווסאבי, מיץ לימון, סוכר הנותרים 1/4 כפית מלח. מכסים; לעבד עם פולסים on-and-off עד כוסברה הוא קצוץ דק.
להעביר סלמון לצלחות מנות בודדות; העליון עם רוטב ווסאבי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.