סלמון באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל באפלו סלמון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 333 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, panko, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סלמון בסגנון באפלו, מחווני סלמון בסגנון באפלו פריכים, ו כנפי באפלו וטופו באפלו טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש העליון. שמן קל תבנית אפייה רדודה.
להמס חמאה עם רוטב חם 1/4 כפית כל מלח ופלפל על חום בינוני. להפריש רוטב 1/4 כוס.
לזרוק panko עם שמן בקערה. שים סלמון, צד העור למטה, במחבת אפייה ומפזרים 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל, ואז מברשת עם הרוטב שנותר.
מפזרים panko באופן שווה על גבי דגים, ואז אופים עד panko הוא זהב ודגים הוא רק מבושל דרך, 16 עד 22 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.