זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם בזיליקום ורוטב הולנדז, סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות.
הוראות
1
מניחים צנוברים, דבש, מיץ לימון, 1/4 כוס שמן זית, בזיליקום, שום, וצ ' ילה בבלנדר ולעבד עד לתערובת הוא מחית. כפית את הרוטב על הסלמון, ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים בין לילה או לפחות 4 שעות, פונים פעמיים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.