סלמון בגריל ברוטב דבש בזיליקום חריף
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם בזיליקום ורוטב הולנדז, סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות.
הוראות
מניחים צנוברים, דבש, מיץ לימון, 1/4 כוס שמן זית, בזיליקום, שום, וצ ' ילה בבלנדר ולעבד עד לתערובת הוא מחית. כפית את הרוטב על הסלמון, ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים בין לילה או לפחות 4 שעות, פונים פעמיים.
מניחים פלפלים וגרס בצבעי מים בקערה. לזרוק עם חומץ 1 כף שמן זית. מכסים ומקררים בזמן שהסלמון מבשל.
שמן את מתלה הגריל ולחמם מראש את הגריל עד בינוני גבוה.
הסר את הסלמון מן המרינדה, הזמנת המרינדה.
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל משני הצדדים.
מניחים את הסלמון על מדף הגריל וגריל עד אטום לאורך, 4 עד 6 דקות בכל צד.
מברשת מדי פעם עם מרינדה שמורות.
מקשטים עם פלפל ותערובת גרגיר הנחלים לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.