זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מנטה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. נסו סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה, שרימפס ברוטב פרי הדר עם בצל צלוי וסלט תפוזים, ו סלמון בגריל עם סלט שומר הדרים ואסקרולה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסלט, לשים חיטה בולגור, מים רותחים, מיץ לימון ושמן לתוך קערה גדולה ומערבבים בעדינות. מיד לכסות עם מגבת צלחת ולהניח בצד במשך 1 שעה. לחשוף ו fluff עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים גרידה, פטרוזיליה, עירית, בצל, נענע, מלח ופלפל וזורקים בעדינות לשלב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.בינתיים, עבור סלמון, להקציף יחד 2 כפות של שמן, גרידה ומיץ, מלח ופלפל בצלחת רחבה, רדודה. מסדרים סלמון בצלחת, פונים למעיל בכל רחבי עם מרינדה, כיסוי וצינה במשך 30 דקות.הכן גריל לבישול חום בינוני, צחצוח הסורגים גריל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר סלמון מן המרינדה; להשליך את המרינדה הנותרים. מסדרים סלמון על הגריל, צד העור למעלה, ומבשלים, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מעבירים למגש ומניחים בצד כדי לתת מנוחה במשך 5 דקות.מערבבים יחד בצל, עגבניות, מלפפונים, הנותרים 1 כף שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מגישים סלמון על מצע של סלט tabbouleh עם תערובת עגבניות מלפפון כפית מעל.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.