זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מנטה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. נסו סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה, שרימפס ברוטב פרי הדר עם בצל צלוי וסלט תפוזים, ו סלמון בגריל עם סלט שומר הדרים ואסקרולה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסלט, לשים חיטה בולגור, מים רותחים, מיץ לימון ושמן לתוך קערה גדולה ומערבבים בעדינות. מיד לכסות עם מגבת צלחת ולהניח בצד במשך 1 שעה. לחשוף ו fluff עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים גרידה, פטרוזיליה, עירית, בצל, נענע, מלח ופלפל וזורקים בעדינות לשלב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.בינתיים, עבור סלמון, להקציף יחד 2 כפות של שמן, גרידה ומיץ, מלח ופלפל בצלחת רחבה, רדודה. מסדרים סלמון בצלחת, פונים למעיל בכל רחבי עם מרינדה, כיסוי וצינה במשך 30 דקות.הכן גריל לבישול חום בינוני, צחצוח הסורגים גריל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר סלמון מן המרינדה; להשליך את המרינדה הנותרים. מסדרים סלמון על הגריל, צד העור למעלה, ומבשלים, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
מעבירים למגש ומניחים בצד כדי לתת מנוחה במשך 5 דקות.מערבבים יחד בצל, עגבניות, מלפפונים, הנותרים 1 כף שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.