סלמון בגריל עם אספרגוס, מורל, כרישה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא אספרגוס דק, פינו שרי, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון המלך סויה נרפא עם סלט אספרגוס בגריל, פריטטה האביב עם מורלים, אספרגוס בגריל בצל ירוק, ו פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise.
הוראות
1
מרתיחים אספרגוס עד בקושי רך-פריך, 2 דקות; לנקז ולשטוף אספרגוס במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
חום גריל בינוני גבוה (כ 450).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מבשלים כרישה בחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד רך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף טימין, 1/2 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל, ואת morels; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד morels הם מכרז, 5 דקות. מערבבים בשרי ולהפחית בחצי, 30 עד 45 שניות. הניחו ירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פטריות מורל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מקפלים 12-by 17-in. גיליון של רדיד כבד חצי לרוחב. עם קצה סכין, לתקוע חורים בגודל אגורה דרך לסכל על 2 ב. בנפרד. שמן בצד אחד של נייר כסף. לשפשף דגים משני הצדדים עם שמן ולשים את צד העור על נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מפזרים עם נשאר 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
להגדיר סלמון על נייר כסף על אסלת בישול; גריל, מכוסה, עד דגים בקושי מבושל דרך, כ 10 דקות. עם 2 מריות רחבות, דגים להחליק מן העור גיליון אפייה חם; אוהל עם רדיד. אם אתה רוצה עור פריך, להמשיך לבשל את העור על נייר עד פריך, 1 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר רדיד מהגריל, ולאחר מכן לקלף בעדינות את העור, באמצעות אצבעות או מרית רחבה (העור עלול לשבור לחתיכות). להגדיר עור סלמון, אם משתמשים, על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מוסיפים שמנת ואספרגוס פטריות ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב; להרתיח עוד כדי לעבות את הרוטב אם אתה רוצה. עם 2 מריות, להגדיר דגים על העור. כפית חצי רוטב הירקות על סלמון ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מגישים באופן מיידי.
11
* משרים מורלים יבשים במים חמים עד מרכך, 8 דקות. לסחוט מים; לחתוך לשניים.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.