סלמון בגריל עם אספרגוס, מורל, כרישה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא אספרגוס דק, פינו שרי, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון המלך סויה נרפא עם סלט אספרגוס בגריל, פריטטה האביב עם מורלים, אספרגוס בגריל בצל ירוק, ו פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise.
הוראות
1
מרתיחים אספרגוס עד בקושי רך-פריך, 2 דקות; לנקז ולשטוף אספרגוס במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מבשלים כרישה בחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד רך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף טימין, 1/2 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל, ואת morels; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד morels הם מכרז, 5 דקות. מערבבים בשרי ולהפחית בחצי, 30 עד 45 שניות. הניחו ירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פטריות מורל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מקפלים 12-by 17-in. גיליון של רדיד כבד חצי לרוחב. עם קצה סכין, לתקוע חורים בגודל אגורה דרך לסכל על 2 ב. בנפרד. שמן בצד אחד של נייר כסף. לשפשף דגים משני הצדדים עם שמן ולשים את צד העור על נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ
6
מפזרים עם נשאר 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
7
להגדיר סלמון על נייר כסף על אסלת בישול; גריל, מכוסה, עד דגים בקושי מבושל דרך, כ 10 דקות. עם 2 מריות רחבות, דגים להחליק מן העור גיליון אפייה חם; אוהל עם רדיד. אם אתה רוצה עור פריך, להמשיך לבשל את העור על נייר עד פריך, 1 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
8
הסר רדיד מהגריל, ולאחר מכן לקלף בעדינות את העור, באמצעות אצבעות או מרית רחבה (העור עלול לשבור לחתיכות). להגדיר עור סלמון, אם משתמשים, על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
9
מוסיפים שמנת ואספרגוס פטריות ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב; להרתיח עוד כדי לעבות את הרוטב אם אתה רוצה. עם 2 מריות, להגדיר דגים על העור. כפית חצי רוטב הירקות על סלמון ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מגישים באופן מיידי.
11
* משרים מורלים יבשים במים חמים עד מרכך, 8 דקות. לסחוט מים; לחתוך לשניים.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.