קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלמון בגריל עם אספרגוס, מורל, כרישה

סלמון בגריל עם אספרגוס, מורל, כרישה
סלמון בגריל עם אספרגוס, מורל, כרישה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא אספרגוס דק, פינו שרי, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון המלך סויה נרפא עם סלט אספרגוס בגריל, פריטטה האביב עם מורלים, אספרגוס בגריל בצל ירוק, ו פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise.

הוראות

1
מרתיחים אספרגוס עד בקושי רך-פריך, 2 דקות; לנקז ולשטוף אספרגוס במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
חום גריל בינוני גבוה (כ 450).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מבשלים כרישה בחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד רך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף טימין, 1/2 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל, ואת morels; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד morels הם מכרז, 5 דקות. מערבבים בשרי ולהפחית בחצי, 30 עד 45 שניות. הניחו ירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פטריות מורלפטריות מורל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מקפלים 12-by 17-in. גיליון של רדיד כבד חצי לרוחב. עם קצה סכין, לתקוע חורים בגודל אגורה דרך לסכל על 2 ב. בנפרד. שמן בצד אחד של נייר כסף. לשפשף דגים משני הצדדים עם שמן ולשים את צד העור על נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מפזרים עם נשאר 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
7
להגדיר סלמון על נייר כסף על אסלת בישול; גריל, מכוסה, עד דגים בקושי מבושל דרך, כ 10 דקות. עם 2 מריות רחבות, דגים להחליק מן העור גיליון אפייה חם; אוהל עם רדיד. אם אתה רוצה עור פריך, להמשיך לבשל את העור על נייר עד פריך, 1 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר רדיד מהגריל, ולאחר מכן לקלף בעדינות את העור, באמצעות אצבעות או מרית רחבה (העור עלול לשבור לחתיכות). להגדיר עור סלמון, אם משתמשים, על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מוסיפים שמנת ואספרגוס פטריות ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב; להרתיח עוד כדי לעבות את הרוטב אם אתה רוצה. עם 2 מריות, להגדיר דגים על העור. כפית חצי רוטב הירקות על סלמון ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מגישים באופן מיידי.
11
* משרים מורלים יבשים במים חמים עד מרכך, 8 דקות. לסחוט מים; לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.