סלמון בגריל עם בייקון ותבלינים תירס
סלמון בגריל עם בייקון ותבלינים תירס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 730 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פילה סלמון במרכז לחתוך, פלפל קאיין, תירס אוזנייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל עם תבלין תירס חרוך, סלמון בגריל עם תבלין תירס קלוי, ו סלמון בגריל עם תירס, עגבניות, ותבלינים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני (פחם רצוי) עבור חום גבוה ושמן קל באח.
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני ומבשלים עד השחמה פריך, 8 עד 10 דקות.
חותכים גרעינים מאוזני תירס לקערה גדולה באמצעות סכין חדה המוחזקת בזווית של 45 מעלות. לגרד את הקורים עם החלק האחורי של הסכין לתוך הקערה כדי לקבל את המיצים.
מערבבים חלקים לבנים וירוקים בהירים של בצל ירוק לתוך בייקון ומוסיפים פלפל אדום; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתחילים להיות רכים, בערך 2 דקות. מערבבים תירס לתוך תערובת בייקון ולתת תירס רק לחמם דרך. מתבלים במלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, כמה צמרות בצל ירוק קצוץ, שמן זית וחומץ אורז. כבה את החום תחת התענגות.
מורחים שמן צמחי על שני הצדדים של פילה סלמון ודגים העונה עם מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
מבשלים על גריל שחומם מראש עד שהדגים מראים סימני גריל טובים, פתיתי הבשר בקלות, והדגים עדיין מעט ורודים במרכז, כ -5 דקות לכל צד. סדק שנפתח בבשר הסלמון כפי שאתה מבשל ייתן לך לראות איך נעשה הסלמון הוא באמצע.
מחלקים עלי תרד על 2 צלחות ומעל כל אחד עם פילה סלמון וחצי מתענג בייקון.
מפזרים על כמה צמרות בצל ירוק לקישוט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.