סלמון בגריל עם שמיר מתכון חמאה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 19 אוהדים. אם יש לכם פלפל, חמאה, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון בגריל עם חמאת שמיר, סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר, ו סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם גריל ולנקות עם מברשת גריל. במעבד מזון, מניחים שום, שמיר, 3 כפות שמן, ואת החמאה ואת הדופק עד בשילוב. תניח בצד. לשפשף את השמן שנותר על סטייקים ומתבלים עם מלח ופלפל. סטייקים גריל, 2-3 דקות לכל צד.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.