סלמון בגריל עם סלט תפוחי אדמה וגזרת נחלים
סלמון בגריל עם סלט תפוחי אדמה וגזרת נחלים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 373 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, שבבי עץ mesquite, חומץ אורז מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים, סלמון ג'ינג'ר עם תירס בגריל וסלט גרגיר נחלים, ו לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו.
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה; להוסיף תפוחי אדמה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מסננים וטובלים במים קרים. כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים, לנקז היטב. השתמש או, אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.
משרים את הבצלים כ -15 דקות במים קרים כדי לכסות.
מסננים ומערבבים בצל עם חומץ אורז.
חותכים תפוחי אדמה ברבעים; מוסיפים בצל.
לקצץ את גרגר הנחלים במכרז מן הגבעולים, ולאחר מכן קוצצים דק מספיק של גבעולים גס לעשות 1/2 כוס (להשליך תוספות או לשמור לשימושים אחרים).
מערבבים גבעולים קצוצים עם סלט תפוחי אדמה. גבעוני נחלים בצבעי מים על מגש אליפטי גדול עם סלט תפוחי אדמה לצד; לכסות ולשמור על קור רוח.
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מקום, צד עור למטה, על פיסת נייר כבד.
רדיד לחתוך לעקוב אחר קווי המתאר של דגים, עוזב גבול 1 אינץ'. Crimp קצוות של נייר כדי להתאים נגד קצה של דגים.
מערבבים רוטב סויה עם סוכר חום ומברשת על פילה סלמון.
על ברביקיו פחם. תל ולהצית 50 עד 60 בריחים פחם על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets הם הבחינו עם אפר אפור, על 20 דקות, בנק 1/2 של הגחלים בכל צד של הבעירה.
מסננים שבבי עץ ומפזרים באותה מידה על גבי ערימות של גחלים.
מקום גריל 4 עד 6 אינץ ' מעל גחלים.
על ברביקיו גז. הפעל חום גז גבוה.
מניחים שבבי עץ בתיבת עישון המתכת של ברביקיו או במחבת רדיד קטנה רדודה, ולהגדיר ישירות על החום בפינה. סגור מכסה עד ברביקיו חם, על 10 דקות. התאם גז לבישול עקיף (אין מרכז חימום).
להניח דגים על מרכז הגריל, לא על גחלים או להבה. מכסים ברביקיו (פתחי אוורור לפחם) ומבשלים עד דגים הוא בקושי אטום בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 15 עד 20 דקות.
מעבירים דגים למגש עם סלט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.