קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית וצדפות בגריל

סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית וצדפות בגריל
המתכון סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית בצל ירוק בגריל יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 760 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מיץ לימון, סלמון בגריל, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב טריאקי, סלמון טריאקי בגריל עם רוטב סרירצ'ה, ו רוטב פטריות טריאקי עם סלמון בגריל.

הוראות

1
כשהטמפרטורות מתחממות בכל רחבי המדינה, מי רוצה לחמם את המטבח שלו ולהכין ארוחת ערב? הזן את הגריל. אני אוהב להשתמש בשלי, לא רק בגלל שהבית שלי חסר מיזוג אוויר, אלא גם בגלל שזו דרך טעימה ובריאה לבשל מגוון של מזונות מדגים לביזון לירקות.אחרי שסיימתי לאכול בוננזה ביפן, אני מתה לאכול ארוחות ביתיות נקיות ובריאות. אז בזמן שסבלתי מג 'ט לג קיצוני, חטפתי כמה סטייקים סלמון פראיים מקסימים ב "הול פודס" ולקחתי אותם הביתה יחד עם כמה בצלים ירוקים, ברוקולי ותפוחי אדמה חלודים.בדרך כלל אני קונה על בסיס איכות של מרכיבים רק עם רעיון רופף של איך אני אכין את האוכל ולאחר מכן אני מחכה להשראה להכות. ובכן, זה עשה אתמול בלילה, והחלטתי לצלות את הדגים וזיגוג אותו עם רוטב טריאקי תוצרת בית (רוטב סויה מתוק). אני גם צליתי כמה בצלים ירוקים והגשתי את הדג יחד עם ברוקולי מאודה ותפוחי אדמה אפויים עם מיץ לימון ופימנטון.זו הייתה ארוחת ערב ברוכים הבאים הביתה המושלמת-קלה, בריאה וטעימה. אפילו יותר טוב, יש לי שאריות סלמון שאני אוכל לארוחת צהריים על ארוגולה, סלט עגבניות ומלפפונים. אילו רק יכולתי להתגבר על הג ' ט לג ולישון קצת...סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית וצדפות בגריל
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
Kecap ManisKecap Manis
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ביזוןביזון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
משרת 2 אנשים
3
זמן בישול 30 דקות
4
Ingredts2 סלמון steaksbunch של scallions2 כפות oilsalt זית ו pepperterikyaki sauce1 / 2 כוס סויה sauce2 כפות שומשום oiljuice ו zest של 1 lemon2 כפות דבש 2 כפות ג ' ינג ' ר טרי, טחון או 1 scallions כוס 1/2 scallions, chopped2 כפיות שום, פלפל קלופים ו minced2 כפית זרעי שומשום
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
תחמם את הגריל. בינתיים, כדי להפוך את רוטב teriayki, לטאטא יחד את כל החומרים. תניח בצד. רוטב טריאקי עשוי להיות מורכב עד יומיים מראש ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מברישים את הסלמון והבצלונים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. ברגע שהגריל חם, מניחים את סטייקי הסלמון והבצל הירוק על הגריל. מבשלים את הדגים על אש גבוהה במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפוך ולעבור לחלק קריר יותר של הגריל כדי לסיים את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מברשת עם רוטב טריאקי כדי לזגג את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
הסר את הדג מחום ברגע שהוא מבושל דרך ומתחיל להתקלף. כמו כן, להסיר את הבצל הירוק ברגע שהם tender.To מגישים, מניחים את סטייקים סלמון על צלחות העליון עם כמה בצל ירוק בגריל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
טפטוף עם קצת רוטב טריאקי. תהנו!Source For Ingredentswild king salmon stakes, בצל ירוק, דבש גולמי, רוטב סויה אורגני, שומשום, שמן שומשום, פלפל קאיין, לימון אורגני, שמן זית אורגני ושום אורגני מ זיווג יין מזונות מלאים
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
סטייק סלמוןסטייק סלמון
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דבש גולמידבש גולמי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
פינו נואר וסלמון הם זיווג קלאסי, אז עם הארוחה הזאת, קוזאק פתח בקבוק של חוות נמלים 2008 עמק אנדרסון פינו נואר. זה ההצעה במחיר הנמוך שלהם, אבל זה לא טעם כמו זה! אהבנו את הבקבוק הזה מאחד המפיקים האהובים עלינו. זה היה מפוצץ בטעם דובדבן, תבלין ומבנים. זהו יין ידידותי במיוחד מזון שהחמיא הארוחה שלנו בלי עקיפתו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.