קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

סלמון בגריל עם שום, לימון ובזיליקום

סלמון בגריל עם שום, לימון ובזיליקום
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל עם חמאת לימון בזיליקום, פסטה מחיטה מלאה עם לימון, בזיליקום וסלמון בגריל, ו סלמון בגריל עם שום ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
כדי להכין דגים, לחמם מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
מחבתמחבת
3
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל; מוסיפים דגים למחבת. כיסוי וגריל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
4
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.