קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette

סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette, ו פופקורן מתובל עם Piment D ' Espelette ושקדים מרקוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף 1/3 כוס שמן זית, שום לחוץ, lemonpeel, טימין, ו 1/2 כפית מלח ים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלח יםמלח ים
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מניחים דגים,צד העור למטה, ב 13x9x2 אינץ זכוכית אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
Brushmarinade מעל וצדדים של דגים. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
4
חום 3 כפות שמן זית heavylarge מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
Addonion, סלרי, עגבניות, צ ' ילי, ו mincedgarlic. Sauté עד ירקות הם רק רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
סלריסלרי
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
6
מערבבים שעועית שחורה וקומין. הפחת חום לטעמים בינוניים וקוקונטיל תערובת,ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם עם סיאלט ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
מלח יםמלח ים
פלפלפלפל
7
מתלה גריל ריסוס עם ספרייםולהכין ברביקיו (חום בינוני-גבוה).סדר דגים, צד העור למעלה, על המדף; sprayskin. דג גריל 4 עד 5 דקות; להתהפך.גריל עד דגים הוא רק אטום במרכז, about3 דקות יותר, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
לחמם שעועית עם 1/4 כוס waterover בינוני חום; לערבב כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שעועיתשעועית
9
מניחים 1/2 כוס שעועית על כל צלחת; למעלה עם דגים וגוש מיונז Piment D ' Espelette; לקשט עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מיונזמיונז
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שעועיתשעועית
דגיםדגים
10
בתיאבון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.