סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette
סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם כוסברה בתוספת עלים, שעועית, מלח ים גס בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette, ו פופקורן מתובל עם Piment D ' Espelette ושקדים מרקוני (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1/3 כוס שמן זית, שום לחוץ, קליפת לימון, טימין, ו 1/2 כפית מלח ים בקערה קטנה.
מניחים דגים, צד העור למטה, ב 13x9x2 אינץ זכוכית אפייה צלחת.
מרינדה מברשת מעל וצדדים של דגים. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי, עגבניות, צ ' ילי ושום טחון. לטגן עד ירקות הם רק רכים, על 5 דקות.
מערבבים בשעועית שחורה וכמון. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד טעמי תערובת, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ים ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 2 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.מתלה גריל ריסוס עם ספריי nonstick ולהכין ברביקיו (חום בינוני גבוה). סדר דגים, צד העור למעלה, על מתלה; תרסיס העור. דג גריל 4 עד 5 דקות; להתהפך. גריל עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, כ 3 דקות יותר, בהתאם עובי. לחמם שעועית עם 1/4 כוס מים על חום בינוני; לערבב כוסברה קצוצה.
מניחים 1/2 כוס שעועית על כל צלחת; העליון עם דגים ו מנה של מיונז Piment D ' Espelette; לקשט עם עלי כוסברה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.