קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette

סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette
סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם כוסברה בתוספת עלים, שעועית, מלח ים גס בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette, ו פופקורן מתובל עם Piment D ' Espelette ושקדים מרקוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף 1/3 כוס שמן זית, שום לחוץ, קליפת לימון, טימין, ו 1/2 כפית מלח ים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובהדובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובה
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מניחים דגים, צד העור למטה, ב 13x9x2 אינץ זכוכית אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מרינדה מברשת מעל וצדדים של דגים. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
מוסיפים בצל, סלרי, עגבניות, צ ' ילי ושום טחון. לטגן עד ירקות הם רק רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מערבבים בשעועית שחורה וכמון. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד טעמי תערובת, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ים ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 2 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.מתלה גריל ריסוס עם ספריי nonstick ולהכין ברביקיו (חום בינוני גבוה). סדר דגים, צד העור למעלה, על מתלה; תרסיס העור. דג גריל 4 עד 5 דקות; להתהפך. גריל עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, כ 3 דקות יותר, בהתאם עובי. לחמם שעועית עם 1/4 כוס מים על חום בינוני; לערבב כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
קורט מלח לפי הטעם.קורט מלח לפי הטעם.
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
7
מניחים 1/2 כוס שעועית על כל צלחת; העליון עם דגים ו מנה של מיונז Piment D ' Espelette; לקשט עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.