סלמון בגריל קיוטו
סלמון בגריל קיוטו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שורש זנגביל, שום, חרדל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סלמון בגריל קיוטו, סטייק סלמון קיוטו, ו מזרח פוגש מערב הטוב ביותר: קיוטו סלופי ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה רדודה זכוכית, לשלב רוטב סויה, ריכוז מיץ תפוזים, שמן, רוטב עגבניות, מיץ לימון, חרדל, בצל ירוק, שום, וג ' ינג ' ר.
מניחים סלמון במרינדה, ופונים למעיל. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
יוצקים מרינדה לסיר קטן. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה.
מברשת או לרסס סלמון עם שמן זית. מבשלים על גריל במשך 5 עד 10 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. הפעל סלמון פעם אחת, מברשת עם מרינדה מבושלת באמצע זמן הבישול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.