קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

סלמון בגריל קל

סלמון בגריל קל
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? קל סלמון בגריל יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 207 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 2659 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. 153 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סאקי, רוטב סויה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. סלמון בגריל מזוגג קל, סלמון פסטו קל בגריל בנייר כסף, ו סלמון דיז'ון מייפל קל בגריל עם בייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים מרכיבים במרינדה בקערה. אם סוכר הוא מרכיב במרינדה אתה משתמש, מערבבים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
חותכים פילה 1 1/2 ל 2 אינץ ' רחב.
2
מניחים מרכיבים במרינדה בתבשיל גדול (או צלחת עם צדדים כך המרינדה לא לרוץ). מעיל פילה סלמון במרינדה ולאחר מכן למקם אותם ללא עור בצד למטה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
להשרות במשך 20 דקות עבור מרינדה מהירה (יכול לעשות את זה בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הגריל) או אם יש לך יותר זמן, מ 1 עד 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
לפני צליה, להסיר פילה מן המרינדה ולהשליך את המרינדה. בנדיבות לשפשף או מברשת שמן משני צידי פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הכינו את הגריל: הכינו את הגריל לחום ישיר גבוה (אם אתם משתמשים בגריל פחם, הכינו צד אחד של הגריל לחום ישיר גבוה והצד השני עם פחות גחלים לחימום עקיף).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
כאשר הגריל חם (אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך סנטימטר אחד מעל סורגי הגריל רק 1 שנייה), לצחצח את סורגי הגריל עם שמן. (הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לקפל מגבת נייר, לטבול בשמן, ולהשתמש מלקחיים לשפשף את מגבת נייר מקופלת על סורגי הגריל.)
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
מניחים פילה סלמון על גריל, צד skinless למטה הראשון, כך שהם יכולים לקבל סימני גריל נחמד על הגריל החם בעוד הדג הוא עדיין מוצק. סגור את מכסה הגריל. מבשלים 1 עד 3 דקות בצד הראשון, תלוי כמה עבה הפילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
לאחר פילה דגים הונחו על הגריל, לא להזיז אותם עד שאתה הולך להפוך אותם. אחרת,הם עלולים להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
הפוך את הפילה לצד העור של הגריל למטה: חפש סימני גריל על הדג ושכבה קטנה של דגים אטומים (מבושלים) שבהם הדג נסגר לגריל. באמצעות מלקחיים, ומרית מתכת כדי לעזור במידת הצורך, בזהירות להפוך את הדגים על הצד השני, כך בצד העור הוא עכשיו על סורגים גריל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
אם אתה משתמש גריל פחם, פילה צריך להיות ממוקם בצד של הגריל הרחוק ביותר מן הגחלים. אם אתה משתמש בגריל גז, רק להפחית את הלהבה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
סגור את מכסה הגריל. מבשלים עוד 2-5 דקות, שוב בהתאם לעובי הפילה. סלמון צריך להיות רק בקושי אטום לאורך כל כאשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
עדיף לטעות בצד של undercooking הסלמון, ולא overcooking. אתה תמיד יכול לשים את הדגים בחזרה על הגריל, אבל ברגע פילה טוב מבושל יתר על המידה, אין שום דבר שאתה יכול לעשות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הסר מן הגריל לשרת מיד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון, עור על (כ 1/3 עד 1/2 פאונד לאדם)פילה סלמון, עור על (כ 1/3 עד 1/2 פאונד לאדם)1WES E אומנויות השפה האנגליתשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)רוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)רוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)1אינץשורש זנגביל טרי, מגורדשורש זנגביל טרי, מגורד4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)רוטב סויה (רוטב סויה ללא גלוטן שימוש אם בישול ללא גלוטן)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמירין (יין אורז יפני מתוק) או חומץ אורז מתובלמירין (יין אורז יפני מתוק) או חומץ אורז מתובל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(חוֹרֶף)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק טחוןבצל ירוק טחון2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1צביטהצבוט פתיתי פלפל צ'יליצבוט פתיתי פלפל צ'ילי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(חוֹרֶף)ג'ינג'ר טרי מגורד דקג'ינג'ר טרי מגורד דק2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1דאשפתיתי פלפל צ'ילי אדוםפתיתי פלפל צ'ילי אדום596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בגריל עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.