קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סלמון ביצים ממולאות עם מיונז תוצרת בית

סלמון ביצים ממולאות עם מיונז תוצרת בית
אם יש לך שום, חלמונים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, סלמון מעושן ביצים ממולאות, ו סלמון מעושן ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המיונז, להכות את חלמונים ביצה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי או בלנדר יד. לאט לאט להתמזג שמן, כף אחת בכל פעם תוך ערבוב כל הזמן. המשך להוסיף שמן עד עקביות הוא קצת עבה יותר מיונז רגיל. פירס את שן שום, ומערבבים אותו בתערובת עד שהוא משחרר את המיץ שלה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את השום ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
3
מערבבים את היין האדום חומץ 1 כפית בכל פעם. לאט לאט, זה יהיה רזה המיונז קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
4
מניחים את הביצים בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר מהחום, לנקז מגניב. לקלף את הקליפות, ולחתוך ביצים במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הסר את החלמונים, ומניח אותם לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את החלבונים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
לחלמונים, מוסיפים שאלוט, סלמון, 1/2 כוס המיונז, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
9
מערבבים עד מעורבב היטב. אם התערובת נראית יבשה, מוסיפים עוד מיונז. כפית לתוך החצאים ביצה לבן וצינה או לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.