סלמון בירה
זה מושלם עבור יום האב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: סלמון במרינדה ליים ובירה, ריב לוקי: בירה חדורה ביצי סלמון (סוף סוף!), ו מיונז סלמון עלום עם בירה ו / טרגון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
באמצעות רדיד אלומיניום, ליצור מגש בישול מלבני (כ 13 אינץ 'על ידי 8 אינץ 'על 2 אינץ') להיות ממוקם ישירות על גריל.
מניחים פילה סלמון במרכז מגש. העונה הראשונה עם מלח שום, מפזרים סוכר חום, ולאחר מכן לכסות עם חתיכות של חמאה. למעלה עם בצל אדום פרוס.
יוצקים בירה של בחירה לתוך מגש רק מתחת לנקודה הגבוהה ביותר של הפילה. מגש לכסות עם רדיד אלומיניום כדי מעטפה דגים לחלוטין.
מניחים מגש על הגריל, מכסים במכסה, וגריל במשך כ 8 דקות או עד רק מבושל דרך.