קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון בירה

סלמון בירה
זה מושלם עבור יום האב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: סלמון במרינדה ליים ובירה, ריב לוקי: בירה חדורה ביצי סלמון (סוף סוף!), ו מיונז סלמון עלום עם בירה ו / טרגון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
באמצעות רדיד אלומיניום, ליצור מגש בישול מלבני (כ 13 אינץ 'על ידי 8 אינץ 'על 2 אינץ') להיות ממוקם ישירות על גריל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מניחים פילה סלמון במרכז מגש. העונה הראשונה עם מלח שום, מפזרים סוכר חום, ולאחר מכן לכסות עם חתיכות של חמאה. למעלה עם בצל אדום פרוס.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
כָּתֵףכָּתֵף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
5
יוצקים בירה של בחירה לתוך מגש רק מתחת לנקודה הגבוהה ביותר של הפילה. מגש לכסות עם רדיד אלומיניום כדי מעטפה דגים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים מגש על הגריל, מכסים במכסה, וגריל במשך כ 8 דקות או עד רק מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו