סלמון במרינדה דבש-כתום
סלמון במרינדה דבש-כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך מיץ תפוחים, gingerroot, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו סלמון עם דבש וחרדל של Andreas Viestad עם רוזמה, דבש כתום טימין גבינת צ'דר במרינדה, ו מרמלדה כתומה ברוטב סלמון, עוף. או חזיר. (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש, משלבים את שבעת המרכיבים הראשונים.
תוסיף סלמון. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר במשך 1 שעה, מפנה כמה פעמים.
קו 8-in. צלחת אפייה מרובעת עם נייר; מעיל לסכל עם ספריי בישול.
מניחים סלמון במחבת מוכנה.
אופים ב 350° במשך 30-40 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.