קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון

סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון
סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון Relish עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 299 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נבטים צנון, חומץ אורז לא מלוח, פילה סלמון אלסקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון, סלמון במרינדה מיסו, ו סלמון ברוטב מיסו-ג'ינג'ר.

הוראות

1
להקציף הראשון 6 מרכיבים ב 13x9x2 אינץ זכוכית צלחת אפייה להתמזג עבור המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים סלמון, פונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מטאטא Preheat. קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר; תרסיס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הסר פילה סלמון ממרינדה מיסו; באמצעות מרית גומי, לגרד את המרינדה עודף. מסדרים סלמון, צד העור למעלה, על תבנית אפייה מוכנה. מטאטאים 5 עד 6 אינץ ' ממקור חום עד העור הוא פריך, על 2 דקות. באמצעות מרית מתכת, להפוך סלמון מעל. צלייה עד סלמון הוא רק מבושל דרך וחום זהוב על גבי, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להעביר סלמון לצלחות, צד העור למטה. כפית מלפפון להתענג על.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מפזרים זרעי שומשום, ואז נבטים ונורים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
נבטיםנבטים
נוריםנורים
7
מגישים באופן מיידי.
8
* White miso, mirin, and nori (יריעות דקות של אצות מיובשות) זמינים בשווקים יפניים בסעיף מזון אסיה או מקטע קירור של סופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
מיסו לבןמיסו לבן
אצותאצות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
נוריםנורים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.