סלמון בסגנון באפלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. נסו מחווני סלמון בסגנון באפלו פריכים, תערובת חטיפים בסגנון באפלו, ו נקניקיות בסגנון באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החמאה, רוטב חריף, סירופ מייפל, פפריקה וקמצוץ מלח בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל; מיקרוגל עד שהחמאה נמסה, כ -30 שניות.
צחצח את הגריל בשמן צמחי. מתבלים את הסלמון במלח. גריל, צחצוח מדי פעם עם הרוטב, עד מסומן ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד. לזרוק את הסלט ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.