סלמון בקארי עם ריבת עגבניות
סלמון בקארי עם ריבת עגבניות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. אם יש לך בזיליקום, דומדמניות, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סלמון עם קוקוס קארי-רוטב עגבניות, ריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, ו צרור קטן שרי עגבניות ריבה.
הוראות
כדי להכין סלמון, לשלב את הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה. לדלות סלמון בתערובת קמח. שמור נותר תערובת קמח לריבת עגבניות.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף סלמון; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי זהב ודגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
כדי להכין ריבת עגבניות, מניחים מחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עגבניות, בצל וג ' ינג ' ר; לטגן 1 דקה. מערבבים בתערובת קמח שמורות, דומדמניות וחומץ; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1 כוס (כ 10 דקות). כף 3/4 כוס אורז על כל אחד 2 צלחות; העליון כל מנה עם פילה סלמון 1 ו 1/4 כוס ריבה עגבניות.
הערה: חנות הנותרים ריבת עגבניות במקרר עד 3 ימים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.