קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

סלמון בר עם בצל מתוק בגריל ותבלינים תירס

סלמון בר עם בצל מתוק בגריל ותבלינים תירס
וזה די גרוע. נסו סלמון בר בגריל עם רוטב לימון משומר, סלמון בגריל w / נקטרינה-תבלין בצל, ו סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה (400 עד 500). הפעל שיפוד מתכת דרך כל פרוסת בצל להחזיק אותו יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברשת פרוסות בצל ותירס בנדיבות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-דַק-
3
הניחו בצל ותירס על סבכת בישול (מכסה סגור אם משתמשים בגז) וגריל, מסתובבים לפי הצורך, עד שנצרבו קלות בסימני גריל-הבצל משני הצדדים, התירס בכל רחבי-10 עד 12 דקות בסך הכל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ בצל לחתוך גרעינים תירס מקלח.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מערבבים בצל, תירס, עגבניות, בזיליקום מרוסק, מיץ לימון, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מברשת חתיכות סלמון משני הצדדים עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
6
מפזרים בשר הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
שכב בצד בשר למטה על באח בישול (מכסה סגור אם באמצעות גז) וגריל, בזהירות פונה פעם אחת עם מרית רחבה, עד אטום רק אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 9 עד 10 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
תל להתענג על צלחות. הרם את סלמון מעור עם מרית ולהגדיר לצד להתענג.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מקשטים עם פלחי לימון ורסיסי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.