סלמון בר עם בצל מתוק בגריל ותבלינים תירס
וזה די גרוע. נסו סלמון בר בגריל עם רוטב לימון משומר, סלמון בגריל w / נקטרינה-תבלין בצל, ו סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה (400 עד 500). הפעל שיפוד מתכת דרך כל פרוסת בצל להחזיק אותו יחד.
מברשת פרוסות בצל ותירס בנדיבות עם שמן.
הניחו בצל ותירס על סבכת בישול (מכסה סגור אם משתמשים בגז) וגריל, מסתובבים לפי הצורך, עד שנצרבו קלות בסימני גריל-הבצל משני הצדדים, התירס בכל רחבי-10 עד 12 דקות בסך הכל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ בצל לחתוך גרעינים תירס מקלח.
מערבבים בצל, תירס, עגבניות, בזיליקום מרוסק, מיץ לימון, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל בקערה.
מברשת חתיכות סלמון משני הצדדים עם שמן.
מפזרים בשר הצדדים עם מלח ופלפל.
שכב בצד בשר למטה על באח בישול (מכסה סגור אם באמצעות גז) וגריל, בזהירות פונה פעם אחת עם מרית רחבה, עד אטום רק אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 9 עד 10 דקות בסך הכל.
תל להתענג על צלחות. הרם את סלמון מעור עם מרית ולהגדיר לצד להתענג.
מקשטים עם פלחי לימון ורסיסי בזיליקום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.