קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סלמון גרבלקס

סלמון גרבלקס
המתכון סלמון Gravlax יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 726 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אקוויט, אקוויט, אקוויט וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון Gravlax, כיצד להפוך סלמון Gravlax, ו Gravlax של סלמון מלך פראי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קל קל טעם גרגירי פלפל וזרעי שומר במחבת יבשה מעל חום בינוני עד ארומטי, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברת מרגמה עם עלי טוחנים דק.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מערבבים פלפל, שומר, מלח וסוכרים יחד בקערה בינונית. לשפשף דגים בכל רחבי עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
קו תבנית אפייה ארוכה או מגש מעוטר בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מניחים חצי מהספריגים שמיר וחצי בריכות שומר על עטיפת פלסטיק. סדר סלמון, צד עור למטה על שמיר.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מפזרים את אקוויט על סלמון. למעלה עם שאריות שמיר ושומר.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
7
מכסים בניילון נצמד נוסף, אוטמים את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
מניחים מחבת כבדה או מגש על דגים. לשקול את פאן עם פחיות או בקבוקים. מקררים למשך 2-3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי לשרת, להסיר דגים מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
הסר ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
11
יוצקים את מיצים שנאספו ולנגב את מי מלח עודף ושמיר. פרוסה באלכסון מפינה אחת של הסלמון לכיוון מרכז הפילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שמירשמיר
12
כדי לשרת, מקפלים פרוסת סלמון על לחם צרפתי או בריוש קלוי. למרוח עם כפית של חרדל שמיר דבש ומקשטים עם sprig שמיר.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
בריושבריוש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמירשמיר
13
להקציף חרדל, חומץ וקוניאק יחד בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן כדי emulsify. מערבבים בשמיר, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
קוניאקקוניאק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחורפלפל שחור2(חוֹרֶף)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2(יכול להיות או להרחיק)קוניאקקוניאק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי שמיר קצוציםעלי שמיר קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבעולי שמיר טריים, קצוציםגבעולי שמיר טריים, קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבריכות שומר טריות, קצוצות דקבריכות שומר טריות, קצוצות דק2(יכול להיות או להרחיק)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל דבשחרדל דבש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1צד של סלמון עם עור, כ -3 קילו, עצמות סיכה הוסרוצד של סלמון עם עור, כ -3 קילו, עצמות סיכה הוסרו1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל לבןפלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.