קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון ווסאבי פריך עם לימון

סלמון ווסאבי פריך עם לימון
סלמון ווסאבי פריך עם לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 539 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ליים, אפונה הצמד סוכר, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מעולה. נסו סלמון ווסאבי פריך עם לימון, סלמון ווסאבי פריך עם לימון, ו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f. Blend wasabi אפונה במעבד עד הקרקע אבל עם כמה חתיכות מרוסקות גס. גיליון אפייה מעוטר בשמן קל. מסדרים פילה סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
אפונה ווסאביאפונה ווסאבי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים דגים במלח. הקש הקרקע wasabi אפונה על צמרות של פילה סלמון לדבוק, כיסוי צמרות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
אפונה ווסאביאפונה ווסאבי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מפזרים קליפת סיד מגוררת על סלמון; טפטוף עם שמן 1 כף. סלמון צלוי רק עד אטום במרכז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים כרוב אפונה snap סוכר; sauté עד ירקות הם פריך במכרז, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
6
להעביר פילה סלמון 1 לכל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
7
טפטוף עם מיץ ליים. תערובת כרוב-הצמד כרוב תל לצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
ל-1 אננסל-1 אננס
8
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.