קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון ווסאבי פריך עם לימון

סלמון ווסאבי פריך עם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון ווסאבי פריך עם לימון. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אפונה הצמד סוכר, קליפת ליים, פלחי ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון ווסאבי פריך עם לימון, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו סלמון עם זיגוג לימון-Hoisin עם סלט כרוב פריך בוק צ'וי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. Blend wasabi אפונה במעבד עד הקרקע אבל עם כמה חתיכות כתוש גס. גיליון אפייה מעוטר בשמן קל. מסדרים פילה סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
אפונה ווסאביאפונה ווסאבי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים דגים במלח. הקש הקרקע wasabi אפונה על צמרות של פילה סלמון לדבוק, כיסוי צמרות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
אפונה ווסאביאפונה ווסאבי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מפזרים קליפת סיד מגוררת על סלמון; טפטוף עם שמן 1 כף. סלמון צלוי רק עד אטום במרכז, כ -10 דקות.בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים כרוב אפונה הצמד סוכר; לטחון עד ירקות הם פריך במכרז, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
5
להעביר פילה סלמון 1 לכל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
6
טפטוף עם מיץ ליים. תערובת כרוב-הצמד כרוב תל לצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
ל-1 אננסל-1 אננס
7
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.