מביאים יין ומים לרתיחה בסיר 2 ליטר עם כרישה פרוסה, בצל, גזר, עלי כוסברה, 1 כף זנגביל, 1/2 כפית זרעי כוסברה כתושה, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל לבן, ואז מבשלים, מכוסה חלקית, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2
יוצקים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. (יהיה לך 1 עד 1 1/2 מרק כוסות.) להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומרק צונן עד קר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בעוד מרק הוא רותח, לחתוך 1 צד של כל כרישה לאורך, חיתוך רק למרכז, לקלף את השכבות. לשטוף שכבות במים חמים כדי להסיר כל חצץ, ואז לבשל בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים
מחבת מעט שמן, ואז שורה תחתונה וצדדים ארוכים של מחבת על ידי עטיפת כמה כרישה לרוחב על החלק התחתון ומעלה בצדדים ארוכים של מחבת, המאפשר לפחות 1 אינץ ' של כרישה לתלות על כל צד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חותכים סלמון לקוביות 1 אינץ', ולאחר מכן לשקול בקנה מידה (אם באמצעות) עם צדפות מספיק (על
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
לסך 1/2 lb ולהניח בצד יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבח
4
Purée הנותרים 1/2 צדפות lb (על 1
5
עם 1 כף ביצה לבן, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל לבן במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
להוסיף 1/2 מרק מקורר כוס להתמזג היטב. עם מנוע פועל, להוסיף 3 כפות שמן בזרם איטי עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
העברת פירה צדפות לטרין מרופד עם מרית גומי וחלק העליון באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
מערבבים יחד עלי כוסברה קצוצים, 1/8 כפית מלח, וג ' ינג ' ר כף הנותרים 1/2 כפית זרעי כוסברה כתוש בקערה קטנה, ואז מפזרים באופן שווה על פירה צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
פורה סלמון תערובת צדפות עם כף הנותרים ביצה לבן, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל לבן במעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
זרעי כוסברה שלמה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
להוסיף 1/2 מרק מקורר כוס להתמזג היטב. עם מנוע פועל, להוסיף הנותרים 3 כפות שמן בזרם איטי עד incorporated. פירה סלמון כפית באופן שווה מעל תערובת עשב כדי למלא טרין, ואז החלק העליון. קיפול כרישה מעל פורי לכסות, מילוי כל כתמים חשופים עם חתיכות נוספות של כרישה הנותרים. כיסוי פני השטח של טרין עם פיסת נייר שעווה משומן או קלף (צד משומן למטה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
שים מחבת כיכר במחבת אפייה גדולה ואופים באמבט מים חמים
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
12
עד טרין מבושל רק דרך (טרין יהיה מוצק למגע ויפריד בקלות מצדדים של פאן), כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
תנו לטרין לעמוד במחבת כיכר על מדף לפחות 15 דקות לפני החשיפה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
הפוך סלט בעוד דוכני טרין
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
לשרת
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
מים בתוספת 2 כפות מלח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אנדיב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
* כרישה לריפוד טרין יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, שכבות מגולגלות במגבות נייר, בשקית ניילון אטומה
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2
* טרין ניתן להרכיב, אבל לא מבושל, 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
* טרין יכול להיות מבושל 1 יום קדימה אם המשרתים בטמפרטורת החדר. מגניב במחבת, חשוף, אז unmold וצינה, מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה ייקח בערך 1 שעה)
4
* ויניגרט יכול להתבצע 6 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. סלט ירקות ניתן להכין 6 שעות קדימה ומקורר בנפרד בשקיות פלסטיק אטומות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
· Vinaigrette can be made 6 hours ahead and chilled, covered. Salad greens can be prepared 6 hours ahead and chilled separately in sealed plastic bags.