מביאים יין ומים לרתיחה בסיר 2 ליטר עם כרישה פרוסה, בצל, גזר, עלי כוסברה, 1 כף זנגביל, 1/2 כפית זרעי כוסברה כתושה, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל לבן, ואז מבשלים, מכוסה חלקית, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
יוצקים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. (יהיה לך 1 עד 1 1/2 מרק כוסות.) להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומרק צונן עד קר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
3 כפות שמן צמחי
גב שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
בעוד מרק הוא רותח, לחתוך 1 צד של כל כרישה לאורך, חיתוך רק למרכז, לקלף את השכבות. לשטוף שכבות במים חמים כדי להסיר כל חצץ, ואז לבשל בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
עד מכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מעבירים עם מלקחיים לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז להפיץ שכבות שטוחות על מגבות נייר יבש לטפוח.
6
הפוך טרין
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחבת מעט שמן, ואז שורה תחתונה וצדדים ארוכים של מחבת על ידי עטיפת כמה כרישה לרוחב על החלק התחתון ומעלה בצדדים ארוכים של מחבת, המאפשר לפחות 1 אינץ ' של כרישה לתלות על כל צד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים סלמון לקוביות 1 אינץ', ולאחר מכן לשקול בקנה מידה (אם באמצעות) עם צדפות מספיק (על
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
לסך 1/2 lb ולהניח בצד יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבח
4
Purée הנותרים 1/2 צדפות lb (על 1
5
עם 1 כף ביצה לבן, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל לבן במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
להוסיף 1/2 מרק מקורר כוס להתמזג היטב. עם מנוע פועל, להוסיף 3 כפות שמן בזרם איטי עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
7
העברת פירה צדפות לטרין מרופד עם מרית גומי וחלק העליון באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
דַק-
8
מערבבים יחד עלי כוסברה קצוצים, 1/8 כפית מלח, וג ' ינג ' ר כף הנותרים 1/2 כפית זרעי כוסברה כתוש בקערה קטנה, ואז מפזרים באופן שווה על פירה צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
פורה סלמון תערובת צדפות עם כף הנותרים ביצה לבן, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל לבן במעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
זרעי כוסברה שלמה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
להוסיף 1/2 מרק מקורר כוס להתמזג היטב. עם מנוע פועל, להוסיף הנותרים 3 כפות שמן בזרם איטי עד incorporated. פירה סלמון כפית באופן שווה מעל תערובת עשב כדי למלא טרין, ואז החלק העליון. קיפול כרישה מעל פורי לכסות, מילוי כל כתמים חשופים עם חתיכות נוספות של כרישה הנותרים. כיסוי פני השטח של טרין עם פיסת נייר שעווה משומן או קלף (צד משומן למטה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
שים מחבת כיכר במחבת אפייה גדולה ואופים באמבט מים חמים
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
12
עד טרין מבושל רק דרך (טרין יהיה מוצק למגע ויפריד בקלות מצדדים של פאן), כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
תנו לטרין לעמוד במחבת כיכר על מדף לפחות 15 דקות לפני החשיפה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הפוך סלט בעוד דוכני טרין
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
לשרת
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
3 כפות ויניגרט ורמיוס
מים בתוספת 2 כפות מלח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אנדיב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
פתקים של טבחים
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
Fleur De Sel
3 כפות ויניגרט ורמיוס
3 כפות שמן צמחי
1
* כרישה לריפוד טרין יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, שכבות מגולגלות במגבות נייר, בשקית ניילון אטומה
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2
* טרין ניתן להרכיב, אבל לא מבושל, 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
* טרין יכול להיות מבושל 1 יום קדימה אם המשרתים בטמפרטורת החדר. מגניב במחבת, חשוף, אז unmold וצינה, מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה ייקח בערך 1 שעה)
4
* ויניגרט יכול להתבצע 6 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. סלט ירקות ניתן להכין 6 שעות קדימה ומקורר בנפרד בשקיות פלסטיק אטומות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
· Vinaigrette can be made 6 hours ahead and chilled, covered. Salad greens can be prepared 6 hours ahead and chilled separately in sealed plastic bags.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר