קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות40
ציון בריאות6
מגזין

סלמון זנגביל סאקה

סלמון זנגביל סאקה
סלמון זנגביל סאקה דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 326 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, סוכר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון זנגביל סאקה, סטייק ג'ינג'ר פלנק עם ירקות מזוגגים סאקה, ו סאקה וג'ינג'ר סובה סלמון אטריות מערבבים ומטגנים.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, סאקה, מירין, ג ' ינג 'ר, שום, פתיתי צ' ילה, וסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים את פילה הסלמון בשקית מקפיא חסון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
יוצקים את המרינדה לתוך שקית מקפיא עם הדג. אטמו את שקית ההקפאה והניחו בתבנית אפייה (כך שאם השקית דולפת היא לא תימרח על כל המקרר).
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1
הסר את פילה הסלמון מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2
מניחים את המרינדה בסיר קטן ולחמם אותו עד שהוא מתבשל. מבשלים אותו במשך כמה דקות או עד הרוטב מופחת בחצי.3a שיטת צלייה
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מברישים את הסורגים גריל עם שמן זית; מראש לחמם את הגריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מניחים פילה סלמון על חתיכת רדיד אלומיניום (מוברש עם שמן זית) על סבכת הגריל, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברישים את הסלמון עם זיגוג המרינדה. כסה את הגריל. מבשלים את הסלמון 6-10minutes (בהתאם לעובי הפילה), צחצוח שוב עם המרינדה באמצע הבישול, עד הסלמון הוא רק בקושי מבושל, וקלי קלות עם מזלג.שיטת טיגון מחבת 3b
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הסלמון 3to 4minutes לכל צד, צולה לעתים קרובות עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים פעם הסלמון הוא רק בקושי מבושל דרך והוא flaked בקלות עם מזלג.שיטת אפייה 3c
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מחממים תנור ל 177°. קו צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מברשת את החלק העליון של נייר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מניחים סלמון על נייר הכסף, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מברשת עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
12
אופים במשך 10-15 דקות תלוי כמה עבה פילה הם, מתבלים לעתים קרובות עם המרינדה, עד הסלמון הוא מבושל בקושי דרך והוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.