סלמון חמאה עם רוטב חרדל
סלמון Butterflied עם רוטב חרדל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, סלמון, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, רגל טלה מזוגגת בחרדל, ו רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום, וקרום חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ', לשלב בצל, ורמוט, חרדל, טרגון, וסוכר. ערבוב לעתים קרובות, להרתיח על חום גבוה עד מופחת 3/4 כוס, 5 עד 8 דקות.
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
להניח דגים פתוחים, עור למטה, על גיליון של רדיד (על 12 על 17 ב.). לקצץ לסכל כדי להתאים סלמון.
מורחים תערובת בצל על גבי סלמון.
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets מנוקדים עם אפר אפור, בתוך 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש.
הוסף עוד 5 סעודות לכל תל של גחלים עכשיו וכל 30 דקות בזמן הבישול. הגדר מחבת טפטוף על עלה אש בין גחלים. אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לבישול עקיף (אין מרכז חום כלפי מטה) ושמור על גבוה אלא אם המתכון מציין אחרת. הכינו גריל ברביקיו במקום. סט לסכל עם סלמון על גריל אבל לא על חום.
מכסה גריל (פתחי אוורור לפחם). מבשלים עד דגים הוא אטום אבל לח למראה בחלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 30 עד 40 דקות.
החלק תבנית אפייה ללא מסגרת תחת סלמון רדיד, ולאחר מכן להחליק דגים על מגש שטוח גדול או לוח.
חותכים סלמון להרים חלקים מן העור עם מרית רחבה. מתבלים לפי הטעם במלח.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.