קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

סלמון חמאה עם רוטב חרדל

סלמון חמאה עם רוטב חרדל
סלמון Butterflied עם רוטב חרדל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, סלמון, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, רגל טלה מזוגגת בחרדל, ו רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום, וקרום חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 עד 12 אינץ', לשלב בצל, ורמוט, חרדל, טרגון, וסוכר. ערבוב לעתים קרובות, להרתיח על חום גבוה עד מופחת 3/4 כוס, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ורמוטורמוט
16 (6 אינץ') שיפודים16 (6 אינץ') שיפודים
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
להניח דגים פתוחים, עור למטה, על גיליון של רדיד (על 12 על 17 ב.). לקצץ לסכל כדי להתאים סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
4
מורחים תערובת בצל על גבי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets מנוקדים עם אפר אפור, בתוך 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש.
6
הוסף עוד 5 סעודות לכל תל של גחלים עכשיו וכל 30 דקות בזמן הבישול. הגדר מחבת טפטוף על עלה אש בין גחלים. אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לבישול עקיף (אין מרכז חום כלפי מטה) ושמור על גבוה אלא אם המתכון מציין אחרת. הכינו גריל ברביקיו במקום. סט לסכל עם סלמון על גריל אבל לא על חום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
7
מכסה גריל (פתחי אוורור לפחם). מבשלים עד דגים הוא אטום אבל לח למראה בחלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
8
החלק תבנית אפייה ללא מסגרת תחת סלמון רדיד, ולאחר מכן להחליק דגים על מגש שטוח גדול או לוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
9
חותכים סלמון להרים חלקים מן העור עם מרית רחבה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.