קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סלמון חרדל משולש

סלמון חרדל משולש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון חרדל משולש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, זרעי חרדל, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, נקניק שמנת ותבשיל חרדל משולש, ו מועדון סלמון תלת-קומתי.

הוראות

1
בצלחת רדודה, לשלב את נבט חיטה וזרעי חרדל. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל. בקערה, למזג את חרדל דיז ' ון עם חרדל יבש להפיץ אותו על הצד עור של פילה. טובלים את צד החרדל של הפילה בתערובת נבט החיטה עד מצופה עבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה סלמוןפילה סלמון
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
לתיבול בשרלתיבול בשר
אבקת חרדלאבקת חרדל
נבט חיטהנבט חיטה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
במחבת nonstick, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את הפילה, בצד הקרום למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה פריך, 3 דקות. הפעל את הפילה ומבשל על חום מתון עד מבושל בקושי במרכז, 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
מעבירים את הסלמון לצלחות ומגישים את הצד הקרום למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.