סלמון טנגו
סלמון טנגו דורש על 1 שעה ו 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן אם יש לך סוכר חום, רוטב סויה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: עגבניות טנגו, טנגו מנגו, ו Tango Joes.
הוראות
בקערת זכוכית בינונית, מערבבים יחד את החמאה המומסת, סוכר חום, רוטב סויה, מיץ לימון ויין לבן. מערבבים עד סוכר חום מומס. שמור כמות קטנה לשימוש כמו רוטב צלי; השאר משמש מרינדה.
מניחים פילה סלמון בשקית פלסטיק גדולה resealable.
יוצקים במרינדה, חותם, ולהפוך סלמון מעיל. מקררים לפחות 1 שעה, פונה פעם אחת.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים סלמון על גריל, ומשליכים מרינדה. לבשל סלמון במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד בקלות flaked עם מזלג. צולה ברוטב שמור בזמן הצלייה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.