סלמון טרי ועשן
סלמון טרי ועשן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 303 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה סלמון, משחת הריסה, סלמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת דגים עם סלמון טרי ומעושן, סלמון בעציץ עם מלפפונים חמוצים, ו סלמון חריף עם צלפים.
הוראות
שים את פילה סלמון בשכבה אחת בצלחת מיקרוגל ונקודה עם 25g/1oz של חמאה, מלח ופלפל. כיסוי עם סרט נצמד, נדקר כמה פעמים, ואז מיקרוגל על גבוה במשך 5-6 דקות, עד הסלמון הוא רק מבושל. (או לשים במחבת, לכסות עם מים רותחים, העונה ואת poach במשך 5-6 דקות, ולהוסיף את החמאה למעבד המזון. להשאיר להתקרר.
פתית את הסלמון למעבד מזון, הוספת המיצים מן המנה. קוצצים את הסלמון המעושן בערך ומוסיפים למעבד עם מיץ לימון, צ ' ילי או הדבק אריסה, מלח ופלפל.
תהליך עד קצוץ דק, אבל עם קצת מרקם, ולאחר מכן להפוך צלחת הגשה 1 ליטר. ממיסים את שאר החמאה במחבת קטנה, מסירים מהחום ומאפשרים למשקע להתיישב. בזהירות לשפוך את החמאה על הסלמון, משאיר את המשקעים מאחור. להשאיר להתקרר, ואז להירגע עד סט, על 2 שעות. (הסלמון עשוי להיות קפוא עד 1 חודש.)
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.