סלמון לבוש היטב
סלמון לבוש היטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו פילה סלמון, מלח ופלפל, שאלוט או ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוגת גבינה מגונדרת, אורז מגונדר, ו תרנגולת קורנית לבושה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
על קרש חיתוך, מלפפון קוביות לחתיכות 1/4 אינץ ' - לקלף או לא לקלף הוא תלוי בך. זרע וקוביות העגבניות לחתיכות 1/4 אינץ'.
מערבבים את המלפפון, עגבניות וחצי של שאלוט או בצל אדום בקערה ושמורה.
בקערה קטנה, להקציף יחד חרדל, סוכר, חומץ יין לבן ואת מחצית השאלוט הנותרים. זורמים בשמן זית כתית מעולה וממשיכים להקציף. מערבבים בשמיר ורוטב העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מתבלים את הסלמון עם תיבול פירות ים ופלפל שחור קטן.
מחממים מחבת nonstick עם טפטוף של שמן זית כתית על חום בינוני גבוה.
מניחים סלמון מעוגל בצד למטה ומבשלים עד זהב קצת פריך בקצוות, 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל 2 דקות יותר למרכז ורוד, 4 דקות לדגים אטומים.
להעביר סלמון לארוחת ערב או צלחות הגשה, למעלה עם מלפפון-עגבניות להתענג לכסות עם כמות ליברלית של רוטב שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.