סלמון לבוש היטב
סלמון לבוש היטב היא מנה עיקרית שמגישה 4. תמורת 4.74 דולר למנה, המתכון הזה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 35 גרם חלבון ו-17 גרם שומן. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 238 מעריצים. אם יש לכם מלפפון, סוכר, שאלוט או, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 98%. הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון לבוש היטב, גספצ'ו לבוש וכלבים מחופשים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
על קרש חיתוך, חותכים את המלפפון לחתיכות של 1/4 אינץ' - לקלף או לא לקלף זה תלוי בך. זרעו וחתכו את העגבניות לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'.
מערבבים בקערה את המלפפון, העגבניות וחצי מהשאלוט או הבצל האדום ושומרים.
בקערה קטנה, טורפים יחד חרדל, סוכר וחומץ יין לבן ומחצית השאלוט הנותר. מזרים שמן זית כתית מעולה תוך כדי המשך הקצפה. מערבבים פנימה שמיר ומתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
מתבלים את הסלמון בתיבול פירות ים ומעט פלפל שחור.
מחממים מחבת טפלון עם טפטוף שמן זית כתית מעולה על אש בינונית-גבוהה.
מניחים את הסלמון עם הצד המעוגל כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה וקצת פריך בקצוות, 3 עד 4 דקות. הופכים ומבשלים עוד 2 דקות למרכז ורוד, 4 דקות לדג אטום.
מעבירים את הסלמון לארוחת ערב או לצלחות הגשה, מעלים את תבלין המלפפון-עגבניות ומכסים בכמות ליברלית של רוטב שמיר.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Villa Jolanda Moscato and Peach עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Villa Jolanda Moscato And Peach
צבע מבריק, צהוב-קש, די עז וארומטי. מבעבע טעים בטעם אפרסק עדין ומתוק. מושלם עם קינוח ובעיקר עם מאפים