קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

סלמון לבוש היטב

סלמון לבוש היטב
סלמון לבוש היטב היא מנה עיקרית שמגישה 4. תמורת 4.74 דולר למנה, המתכון הזה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 35 גרם חלבון ו-17 גרם שומן. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 238 מעריצים. אם יש לכם מלפפון, סוכר, שאלוט או, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 98%. הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון לבוש היטב, גספצ'ו לבוש וכלבים מחופשים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
על קרש חיתוך, חותכים את המלפפון לחתיכות של 1/4 אינץ' - לקלף או לא לקלף זה תלוי בך. זרעו וחתכו את העגבניות לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
תערובת לחם לכל מטרהתערובת לחם לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מערבבים בקערה את המלפפון, העגבניות וחצי מהשאלוט או הבצל האדום ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
1 עד 2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון1 עד 2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון
תערובת לחם לכל מטרהתערובת לחם לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
4
בקערה קטנה, טורפים יחד חרדל, סוכר וחומץ יין לבן ומחצית השאלוט הנותר. מזרים שמן זית כתית מעולה תוך כדי המשך הקצפה. מערבבים פנימה שמיר ומתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט טרייםבצלצלי שאלוט טריים
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט
1 עד 2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון1 עד 2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון
1 מעטפת פאי 9 אינץ', אפויה1 מעטפת פאי 9 אינץ', אפויה
ריבועי שוקולד בראוניז (קנייה בחנות או תוצרת בית)ריבועי שוקולד בראוניז (קנייה בחנות או תוצרת בית)
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
5
מתבלים את הסלמון בתיבול פירות ים ומעט פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
קורט פלפל שחורקורט פלפל שחור
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מחממים מחבת טפלון עם טפטוף שמן זית כתית מעולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט טרייםבצלצלי שאלוט טריים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לחם לכל מטרה1 כוס תערובת לחם לכל מטרה
7
מניחים את הסלמון עם הצד המעוגל כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה וקצת פריך בקצוות, 3 עד 4 דקות. הופכים ומבשלים עוד 2 דקות למרכז ורוד, 4 דקות לדג אטום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
8
מעבירים את הסלמון לארוחת ערב או לצלחות הגשה, מעלים את תבלין המלפפון-עגבניות ומכסים בכמות ליברלית של רוטב שמיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת לחם לכל מטרהתערובת לחם לכל מטרה
שמירשמיר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Villa Jolanda Moscato and Peach עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Villa Jolanda Moscato And Peach
Villa Jolanda Moscato And Peach
צבע מבריק, צהוב-קש, די עז וארומטי. מבעבע טעים בטעם אפרסק עדין ומתוק. מושלם עם קינוח ובעיקר עם מאפים