סלמון מבושל בתנור עם רוטב שמיר
סלמון מבושל בתנור עם רוטב שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 1577 קלוריות, 139 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך סטייקים סלמון, שמיר, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית סלמון מבושל בתנור א לה פייג'עם שמיר, בצל וידאלי מלפפון להתענג, סלמון מבושל ורוטב שמיר, ו סלמון מבושל ברוטב חרדל שמיר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר את העור אם באמצעות פילה.
חותכים דגים לחתיכות בגודל הגשה.מתבלים עם מלח תיבול ומסדרים בשכבה אחת בתבנית אפייה משומנת, רדודה.
יוצקים יין מעל ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים ב 450 עבור 10 דקות/אינץ ' של עובי או עד אטום.
הסר מהתנור ולנקז נוזל בישול לסיר קטן.מערבבים במרכיבים הנותרים וחום עד רק התחמם.כף מעל דגים ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.