קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלמון מבושל עם חמאת בזיליקום וסוכוטש

סלמון מבושל עם חמאת בזיליקום וסוכוטש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם חמאת בזיליקום ו Succotash. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שעועית, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון עלום עם סלסה עגבניות בזיליקום, חמאה עלומה סלמון עם תבלין עגבניות חם, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה וממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את השעועית למים הרותחים ואת blanch במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לנקז, להעביר את מי הקרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע, לנקז שוב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מחממים מחבת סאוטה רחבה, עמוקה וכבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף 2 כפות של חמאה מרוכך, כאשר הוא נמס אבל לא השחמה, להוסיף את הבצל. מבשלים עד רך שקוף אבל לא השחמה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את התירס ואת השעועית הלבנה ומערבבים כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
6
יוצקים את המניה ומעלה את החום לגבוה. המשך לבשל עד הנוזל מופחת כמעט לחלוטין, אבל מספיק נשאר לייפות קלות את הירקות, על 5 דקות בסך הכל. היזהר לא לבשל את הרוטב, כמו הירקות עשויים discolor. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד, מכוסים, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
7
לשפשף את הנותרים 1 כף מרוכך חמאה על החלק התחתון של עמוק, כבד תחתית מחבת 10 או 12 אינץ ' sauté.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים את השאלוט על החלק התחתון של המחבת ומניחים את פילה הסלמון על גבי מבלי להצטופף. בעדינות יוצקים את המניה והיין שוב ושוב סביב הדגים כדי לבוא על שני שלישים את הצדדים שלהם. מכסים את הכאב בחוזקה עם מכסה או רדיד אלומיניום, להגדיר על חום בינוני גבוה, ולהביא את הנוזל לרתיחה מתגלגלת, על 3 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל את הדגים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר את הכיסוי והשתמש במרית דגים או מרית רגילה כדי להסיר בזהירות את הפילה מהמחבת סאוטה ולהעביר אותם לצלחת גדולה או מגש. (הם יהיו מעט מבושלים, אבל ימשיכו לבשל באמצעות חום carryover.) לכסות באופן רופף עם נייר כסף. (אם השתמשת בנייר כסף כדי לכסות את המחבת, אתה יכול להשתמש בו כדי אוהל הדגים.)
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לנקז ולהשליך את כל 1/3 כוס של הנוזל הלא חוקי מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את מיץ הלימון וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מניחים מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות. מערבבים את השמנת, להחזיר לרתיחה, וממשיכים לרתוח במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני לטאטא בחמאה הקרה, כמה חתיכות בכל פעם, המשלב כל תוספת לחלוטין לפני הוספת יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומתחממים. מערבבים בזיליקום רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
כדי לשרת, לנקז את succotash במסננת ולחלק אותו באופן שווה בין 4 צלחות ארוחת ערב.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
מניחים את הסלמון על גבי כפית בנדיבות על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
מגישים באופן מיידי.
16
קטע מתוך Chanterelle: הסיפור והמתכונים של מסעדה קלאסית
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
17
אין לשכפל חלק מפרסום זה ללא אישור בכתב של טאונטון

מרכיבים

3(חוֹרֶף)בזיליקום טרי (רצוי שילוב של בזיליקום ירוק וסגול) לחתוך לתוך chifponadeבזיליקום טרי (רצוי שילוב של בזיליקום ירוק וסגול) לחתוך לתוך chifponade1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני תירס טריים (בערך 1 אוזן גדולה של תירס)גרעיני תירס טריים (בערך 1 אוזן גדולה של תירס)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר לפי הטעםמלח כשר לפי הטעם11 קילו קישואים,מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמניות עוף, באיכות גבוהה דל נתרן חנות - קנה עוף, או מיםמניות עוף, באיכות גבוהה דל נתרן חנות - קנה עוף, או מים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית מעורבת, כגון חמוציות, fava, לימה, flageolets, ו / או שעועית חמאהשעועית מעורבת, כגון חמוציות, fava, לימה, flageolets, ו / או שעועית חמאה1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור ממנסרהפלפל שחור ממנסרה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון פראי, עור וכל עצמות סיכה הוסרופילה סלמון פראי, עור וכל עצמות סיכה הוסרו1גדולשאלוט, חתוך דקשאלוט, חתוך דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה לא מלוחה קרה, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ(1 מקל) חמאה לא מלוחה קרה, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.