סלמון מבושל עם רוטב חזרת
סלמון עלום עם רוטב חזרת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך גזר, פילה סלמון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה אדיר. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת, סלמון מבושל וחזרת, ו שמן זית-סלמון עלום עם חזרת טרייה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים. כיסוי וצינה.
לשלב מים הבאים 4 מרכיבים במחבת גדולה; להביא לרתיחה על חום בינוני. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
הוסף סלמון למחבת; כיסוי ומבשלים 10 דקות.
הסר מחבת מחום; תן לעמוד, מכוסה, 8 דקות.
הסר דגים ממחבת. להשליך נוזלים וירקות.
מגישים עם תערובת חזרת. אם תרצה, מקשטים עם פלחי לימון ועלי סלרי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.