קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מבושל קל עם שמיר

סלמון מבושל קל עם שמיר
סלמון מבושל קל עם שמיר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 199 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1441 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך בצל, פילה סלמון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלמון מבושל קל עם שמיר, סלמון מבושל עם שמיר וצלפים, ו סלמון מבושל ורוטב שמיר.

הוראות

1
תנור חימום עד 350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר את כל העצמות הגלויות וחתוך את הראש והזנב (אם זה לא נעשה כבר בשבילך) אם באמצעות מסיג גבול למקם את המגש בציד, להוסיף 1/4 כוס מים ומניחים את הסלמון שלך במגש בצד העור למטה.אם אין לכם צייד דגים (לכמה מאיתנו יש?) אתה יכול להשתמש בכל תנור מחבת בטוח גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים שלך.רק לקמט ולהתכווץ גיליון בגודל בינוני של נייר אלומיניום ומניחים את הדגים שלך על צד העור לסכל למטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף מספיק מים רק כדי להגיע לקצה של רדיד מבלי לשפוך על הדגים (כ 1/3 כוס).על גבי הדגים מפזרים את כל החומרים.מכסים במכסה או בנייר כסף.מבשלים 12-20 דקות. עבור דגים נדירים, לבשל רק עד נוזל לבן עולה מדגים(זה שמן דגים מבושל). זה יהיה פינקי לבן מבחוץ ורוד אפרסק בפנים.לקבלת דגים עשויים היטב יותר, לבשל עד דגים הוא צבע לבן זרת לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מניחים על מגש כדי לשרת.תשאיר בצל, צלפים ושמיר על הדג.פרוס לימונים בצד למי שאוהב מיץ לימון טרי.סלמון זה מוגש נהדר עם אורז וירקות מאודים או סלט.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.