קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

סלמון מזוגג אסיאתי

סלמון מזוגג אסיאתי
סלמון מזוגג אסיה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר חום, רוטב הויסין, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון מזוגג אסיאתי, סלמון מזוגג אסיאתי, ו סלמון מזוגג אסיאתי.

הוראות

1
מניחים את הסוכר, רוטב סויה, רוטב הויסין, זנגביל, קורטוב של פתיתי פלפל אדום, שום, ומיץ ליים בסיר שאינו מגיב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
רוטב הויסיןרוטב הויסין
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים 15 עד 20 דקות, או עד שהרוטב יוצר זיגוג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
מניחים את פילה הסלמון על מחבת מטאטא ו baste עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
5
בוא נשב 15 דקות. לצלות אותם עד מבושל דרך, כ 8 דקות, צולה שוב עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
הסר את הסלמון מהחום ואת הבסטה שוב עם זיגוג לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
רוג 'ר ברקוביץ, נשיא ומנכ" ל של Legal Sea Foods מאז 1992, החל לעבוד בשוק הדגים של משפחתו בגיל עשר. הוא מציע לעיתים קרובות את חוות דעתו המקצועית על תעשיית הדיג בקטעי חדשות ברשת (CNN, CBS News, Eye on America, Nbc Nightly News), נתן עצות קולינריות והדגמות בתוכנית Today Show ו-Good Morning America, והרצאות רבות. הוא ואשתו לין מתגוררים בניוטון, מסצ ' וסטס.ג 'יין דורפר חיברה את ספר הבישול הקודם של מזון ימי עם ג' ורג ' ברקוביץ. היא מחברת מספר ספרי בישול, ביניהם הולכת סולו במטבח. אדוארד קורן הוא תורם קבוע לניו יורקר ואייר מספר ספרים, כולל חייו של כלב וכיצד לאכול כמו ילד. הוא גר בוורמונט.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.