קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

סלמון מזוגג מירין

סלמון מזוגג מירין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מירין סלמון מזוגג. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מירין, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מזוגג מירין, פטריות זיגוג מירין, ו מירין-סלמון מבושל עם סלט אביב.

הוראות

1
מערבבים את המירין, סוכר חום ורוטב סויה בצלחת רדודה שתחזיק את כל פילה סלמון 4. מערבבים כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
מניחים את הסלמון בצלחת ומרינדה במשך 5 10 דקות, הופך פעם אחת. בינתיים, להגדיר מחבת לא מקל גדולה מאוד (או שניים קטנים יותר) על הכיריים וחום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים את פילה הסלמון בצד החם, יבש פאן נחמד למטה ומבשלים כמה דקות עד צרוב יפה מצופה זיגוג חום עשיר (לפקוח עין על המחבת; זה קורה במהירות). הפוך את הפילה, להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את המרינדה ומים למחבת (אם באמצעות שתי מחבתות, להוסיף מרינדה ומים לשניהם). מבשלים 3-5 דקות יותר, עד דגים מגיעים doneness הרצוי. אם הרוטב נראה כמו צמצום או עיבוי שלה מהר מדי, רק להוסיף קצת מים כמה כפות בכל פעם. אל תתנו לו לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים פילה סלמון למגש או צלחות. אם הרוטב הוא מופחת יפה מעובה, לכבות את החום. אם לא, להמשיך לבשל על חום בינוני עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מוסיפים את חומץ יין האורז לרוטב ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
יוצקים את הרוטב על פילה סלמון, למעלה עם בצל ירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.