קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סלמון מזוגג סויה

סלמון מזוגג סויה
סלמון מזוגג סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא סוכר חום בהיר, מיץ לימון, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית מתכונים דומים: עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, ו רוטב סויה-שומשום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות. עם מתלה במרכז. הפוך את זיגוג: בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, שמן זית, רוטב סויה, מיץ לימון, ויין לבן עד הסוכר מומס.צפה: איך מיץ הדר
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.