קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלמון מזוגג עם Edamame

סלמון מזוגג עם Edamame
סלמון מזוגג עם Edamame עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 265 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב סויה, חומץ אורז מתובל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. נסו סלמון מזוגג עם Edamame, סלמון סלט פסטה Edamame, ו סלמון בגריל סויה דבש עם Edamame (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר מתלה תנור במרכז התנור, ומטגן מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים (באמצעות סוכר חום) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים שכבה של רדיד אלומיניום על תבנית אפייה או מחבת broiler, מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4
מניחים סלמון על נייר כסף, מברשת עם חצי זיגוג סויה. Broil 3 דקות; להסיר מהתנור, ומברשת עם זיגוג שנותר. צלייה 3 דקות יותר או עד סלמון הוא קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
מערבבים מיסו, מירין ומיץ תפוזים בבלנדר. מרתיחים edamame במים מלוחים קלות במשך 34 דקות או עד מכרז; לנקז, הזמנת 4 כפות בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מיריןמירין
מיםמים
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
מוסיפים edamame, מים שמורים, ומלח לבלנדר; דופק. סדר 1/3 כוס טהור על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם 1 חתיכת סלמון, וטפטוף עם 1/4 זיגוג סויה כפית מסדין אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
סלמוןסלמון
זיגוגזיגוג
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
בלנדרבלנדר
7
מקשטים עם גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.