סלמון מזוגג פרלין
סלמון מזוגג פרלין דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 255 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם מלח, פלפל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם תפוחים עם זיגוג פרלין, פרלין - לחם תפוחים מזוגג + וידאו, ו עוגת תפוחים מזוגגת פרלין.
הוראות
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, מערבבים פקאנים, סוכר חום, חמאה, מיץ לימון, ו 1/4 מלח כפית.
מניחים סלמון על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'. מטגן 6 אינץ ' מחום במשך 6 דקות. עם מרית רחבה, להפוך את הדגים. תערובת פקאן כף באופן שווה על פני דגים ומטגנים שוב, בודק לעתים קרובות כדי להיות בטוח אגוזים לא צורבים, עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 1 עד 2 דקות יותר.
עם מרית רחבה, להעביר דגים לצלחת הגשה.