קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

סלמון מיסו עם פטריות

סלמון מיסו עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מיסו עם פטריות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-113 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חמאה, עירית, מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י, מרק מיסו עם פטריות אנוקי, ו מרק מיסו עם פטריות אנוקי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה לשלב את מיסו ו מירין ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים שני גיליונות של רדיד אלומיניום כבד חובה. אם רדיד אלומיניום הוא דק, פשוט לקפל על גיליון גדול כדי להפוך אותו שכבתי כפול.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים פילה סלמון במרכז כל פיסת נייר. מלח ופלפל הסלמון. מעל כל חתיכת סלמון עם חצי מהפטריות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הוסף 1 כף חמאה לכל חבילה, ולאחר מכן לחלק את רוטב מיסו בין כל אחד.מקפלים את החלק העליון והתחתון של החבילה מעלה ושוב את הסלמון עד ששני הצדדים נפגשים, ואז לקפל את הקצה מעל לפחות 3 פעמים. מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה על לפחות שלוש פעמים כל אחד כדי להפוך את נרתיק אטום לסלמון ופטריות לבשל ב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מיסומיסו
5
מניחים את החבילות על תבנית אפייה ומכניסים לתנור במשך 15 דקות. כאשר הסלמון נעשה, להשתמש כמה מספריים לחתוך את החלק העליון של כל כיס לקשט עם עירית. היזהר כאשר אתה חותך לתוך החבילות, כמו קיטור לכוד יכול להיות חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מספריים מטבחמספריים מטבח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים את הסלמון עם אורז רגיל או תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.