קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות94
מגזין

סלמון ממולא עשבי תיבול אפויים

סלמון ממולא עשבי תיבול אפויים
אם יש לך בסביבה 40 דקות לבלות במטבח, סלמון ממולא עשב אפוי עשוי להיות אדיר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. אם יש לכם לימונים, פילה סלמון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מתכון סלמון אפוי ממולא עשבי תיבול, סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו סלמון אפוי עשבי תיבול.

הוראות

1
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס/גז 6).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים 5 אורכי חוט ומניחים אותם על משטח העבודה אחד ליד השני, ומשאירים פערים בין לבין.
3
מפזרים מלח ופלפל על משטח העבודה ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
הניחו 1 פילה סלמון, עם העור כלפי מטה, מעל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
5
מפזרים מלח ופלפל על הסלמון, ואז, בעזרת פומפיה דקה, מגררים את גרידת הלימון 1 מעל. נוסף על כך שכבו מיורן, שמיר ובזיליקום, שבורים והזיתים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרז ' ורםמרז ' ורם
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
6
מתבלים את צד הבשר של פילה הסלמון השני במלח ופלפל, ומגרדים מעל הלימון השני.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה סלמוןפילה סלמון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מניחים פילה 1 על הקצה השני, הדק לעבה, ואז קושרים אותם יחד וחותכים את החוט.
8
מניחים את חבילת הדגים על מגש אפייה משומן, ומפזרים על כל פיסות העשב שנותרו. פורסים דק את 2 הלימונים ומניחים מעל ומעגלים את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מזלפים שמן זית ואז קוצצים גס את הפטרוזיליה ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
אופים בתנור שחומם מראש כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.