סלמון מעושן ואורז אבוקדו משולשים
סלמון מעושן ואורז אבוקדו משולשים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1351 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם סלמון נובה, furikake, אורז סושיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז סושי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בחלב שקדים כקינוח. עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: משולשי סלמון מעושן, משולשי פריטטה סלמון מעושן, ו [] סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום.
הוראות
להביא אורז 2 3/4 כוסות מים לרתיחה, מכוסה, ואז מבשלים 20 דקות.
בוא נשב 10 דקות. הפוך על תבנית אפייה מעוטרת וזרוק בעדינות עם מלח.
להרטיב את הידיים עם מים ולחלק אורז לתוך 8 כדורים. הגדר 1 כדור על פיסת פלסטיק לעטוף, לצבוט את מחצית, ולשטח את שאר האורז לתוך סיבוב קטן.
שכבה עם אבוקדו, סלמון, ועל 1/2 כפית. furikake, עוזב 1/2-in. גבול סביב מילוי. למעלה עם שאר האורז ולהשתמש פלסטיק כדי לעזור לך ליצור משולש קהה על 1 ב. עבה. חזור עם שאריות אורז וסתימות.
מיקום הבסיס של משולש אורז 1 פונה אליך. מרכז 1 רצועת נורי מעל אורז, זווית אותו באלכסון בפינה השמאלית התחתונה. טאק מסתיים סביב משולש.
מקום 2 nori רצועת מעל הראשון, בזווית לכיוון ההפוך; טאק מסתיים תחת.
הנח רצועה 3 מעל ו סומק עם בסיס של משולש טאק מסתיים תחת.
* מצא furikake בחנויות מכולת אסיאתיות.